Productpagina @ Ozone


De Ozone Blast 4HX is inmiddels de derde koptelefoon van Ozone die ons huisje bereikt. De eerste was de Strato Evo die iets meer dan een jaar terug een plaatsje naast mijn pc in nam en daar nog altijd ligt. De nieuwste hoofdtelefoon van deze Spaanse fabrikant (Of althans, Ozone is Spaans, de fabriek zal iets verder naar het oosten staan) is de Blast 4HX. Gezien Ozone een ‘gaming’ merk is zal het niet als een verrassing komen dat de Blast 4HX ook een game-headset is met een opvallende uitstraling en zowel PC als console functionaliteit.

De Ozone Blast 4HX heeft een adviesprijs van 69,90 euro , en is momenteel voor iets meer dan 65 euro (inclusief bezorgen) in de winkels te vinden. Overigens is er ook een Ocelote editie met oranje details voor liefhebbers van deze Spaanse League of Legends (ex) Pro-gamer.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.