Het inbouwen is vervolgens dan ook weinig spannend. Dit is simpelweg één van de prettigste behuizingen om te vullen, maar ook om een mooi resultaat mee neer te zetten. Zo doet de PSU cover geweldig werk en laat deze wel je merk en type voeding, maar niet je kabelellende zien, en de extra ruimte achter je voeding is dusdanig ruim dat je eenvoudig overgebleven kabels kan dumpen. Een modulaire voeding is altijd handig, maar zeker geen harde eis.



Hetzelfde gaat een beetje op voor je grafische kaart. Mits deze lang genoeg is (~25-26cm plus) valt het uiteinde achter een cover, en zie je dus niets meer van de voedingskabels naar je GPU. Heb je een goedkopere voeding met wat minder chique kabels? Prima, merk je niets meer van. Je ziet wederom wat mooi is, en Phanteks verbergt in de meeste gevallen die viezigheid.





Verder is inbouwen een eitje. Een beetje mooie 24-Pin ATX kabel helpt natuurlijk wel voor een mooiere build, maar een losse gesleevede verlengkabel valt in de prijs goed mee in verhouding met een hele set. Afhankelijk van je eisen en build kan je dus wel stellen dat de Phanteks je hier en daar helpt te besparen.

Dat het plaatsen van een SSD weinig spannends is spreekt hopelijk voor zich?



Vervolgens even spieken naar hoe het resultaat moet worden. Niet verkeerd toch? Je ziet je processorkoeler, een eventueel merk of logo van je grafische kaart, onder een iets grotere hoek zie je jouw voeding ook (maar recht van opzij weer niet), en uiteraard staat “Phanteks” duidelijk in beeld. “Zonder moeite een mooie build” lijkt hun motto, en dat vind ik zelf goud waard.



Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.