Productpagina @ vpro-gaming.com


Tijdens de Informatique Gaming Days (Leuk om te bezoeken als je wat leuke hardware wilt voelen, wel erg jong publiek overigens) liep ik bij toeval tegen het VPRO V700 toetsenbord aan. Na wat ervaringen met verschillende Cherry MX Mechanische Bordjes in mijn achterhoofd, en overtuigd van enige kennis, begon ik er wat op te tikken. Dacht ik met de opmerking “Dat zijn Cherry MX Black switches hè” wel even een beetje slim over te komen, nou mooi niet dus: “Nee, dit zijn Kailh switches”.

Sta je daar dus even voor aap ondanks dat al staande bij een drukke stand natuurlijk niet ‘echt testen’ is, maar aan de andere kant was het natuurlijk wel een interessant feitje dat die Kailh switches mij even goed beet hadden, zeker gezien ik dagelijks op mijn Cherry MX bordje tik (al dan wel in de bruine variant). En als je als fanatieke hobby reviewer dat soort dingen tegen het lijf loopt dan wil je er natuurlijk het fijne van weten, oftewel het onderwerp van vandaag: De Rapoo VPRO V700 met de Kailh Yellow switches.

Dit toetsenbord is inmiddels ruim op voorraad bij tal van webshops voor de prijs van ca 89,– euro. Hiermee plaatst Rapoo de V700 aan de betaalbare kant van het mechanische toetsenbord segment, die ca bij 70 euro begint.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.