“Razer-editie” ASRock moederborden in winkels verschenen


Op de webshop Newegg zijn de nieuwe Razer-editie moederborden van Razer en Asrock verschenen. Deze moederborden zijn vanaf 30 november verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

Hoewel zowel Razer als ASRock nog geen prijzen of beschikbaarheidsdatum genoemd hebben bij de introductie, deze details zijn nu bekend geworden. Zo komen er van de ASRock Taichi-moederborden een B550- en X570 variant uit als Razer-editie. Standaard beschikken deze moederborden over ondersteuning voor de nieuwe AMD Ryzen 5000-processors.


Deze borden zijn gebaseerd op bestaande ASRock Taichi-moederborden, maar beschikken daarbij over een ontwerp gemaakt door Razer en Razer Chroma RGB-ondersteuning plus een aantal ingebouwde RGB-elementen.


Voor de ASRock X570 staat momenteel een vraagprijs van $399,99, de B550 is met $299,99 een stuk goedkoper. Beide moederborden zullen vanaf 30 november verkrijgbaar zijn in de Amerikaanse webshop en zullen gelimiteerd zijn tot twee stuks per klant. Wanneer en voor welke prijs de moederborden naar de Benelux komen is nog niet bekend.Bronnen: WCCFTech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.