Review: Razer Nabu X
Productpagina @ Razer


Het is inmiddels weer een tijdje geleden dat Razer met de Nabu uit kwam, Razer hun eerste smartband cq fitnesstracker. Toch bleef de beschikbaarheid een issue, geen idee waarom eigenlijk, maar ze waren in Nederland niet of nauwelijks te krijgen. Ook in de Razer store zelf lijkt geen recentere informatie te vinden dan uit December 2014, en in de shop van hen zelf staat hij als niet langer leverbaar. Toch hebben ze niet stil gezeten bij Razer, want inmiddels is de nieuwe Nabu variant beschikbaar gekomen: de Razer Nabu X.

In tegenstelling tot de OLED uitvoering van zijn voorganger is de Nabu X een eenvoudiger model met enkel notificatie-LEDs, maar als gevolg is de prijs ook relatief zacht. De Razer Nabu X is verkrijgbaar voor ca 4 tientjes als je bij onze oosterburen wilt kijken, of voor 50 a 60 euro op de Nederlandse markt.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.