Review: ROCCAT Ryos MK FX
Productpagina @ ROCCAT


Iets meer dan een jaar geleden bekeken we de ROCCAT Ryos MK Pro, de grotere broer van de Ryos TKL die we toen al enkele maanden in huis hadden. Op dat moment was de Ryos MK FX, in feite hetzelfde bord als de MK Pro maar dan met RGB LEDs, die we vandaag bekijken overigens al lang aangekondigd, maar het heeft even geduurd voordat dat toetsenbord daadwerkelijk naar de markt kwam. Inmiddels is het zo ver en kunnen we de RGB variant van de Hamburgse game gear bouwer onderhanden nemen.

Mocht je de Ryos MK Pro review in de tijd hebben gelezen dan zal een hoop je wellicht bekend voorkomen, echter zijn zowel de foto’s als de review wel helemaal nieuw. Mocht je zelf al een Ryos MK FX hebben dan kan ik je wel alvast verklappen dat er inhoudelijk, los van de verlichting, niet gek veel (maar wel –iets-) is veranderd.

Goedkoop waren ROCCAT toetsenborden tot dusver niet, en de Ryos MK FX is geen uitzondering. De enige officiële retailer in Nederland lijkt Bol.com te zijn, en daar mag je op een paar centen na 200 euro afrekenen voor dit stukje hardware. Vooralsnog lijkt enkel de Cherry MX Brown variant die we vandaag bekijken leverbaar.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”361124″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.