Review: ROCCAT Ryos MK Pro
Productpagina @ ROCCAT.org


Nog een mechanisch toetsenbordje van ROCCAT, ook deze review zal niet geheel als verrassing komen. De dame in huis heeft de Ryos TKL Pro inmiddels enkele maanden naar volle tevredenheid in gebruik, en het onderwerp van vandaag is het grotere broertje daar van: de ROCCAT Ryos MK Pro. Twee toetsenborden die veel fysieke gelijkenissen vertonen, maar waarbij de MK varianten van een numpad deel zijn voorzien waar de TKL variant vooral smaller is.

Het betreft een Cherry MX gebaseerd mechanisch toetsenbord met blauwe LED verlichting, en uiteraard in typische ROCCAT stijl komt deze met een uitgebreid software pakket. Voor de liefhebbers van RGB verlichting is er ook goed nieuws: binnenkort komt de Ryos MK FX uit, praktisch hetzelfde toetsenbord als dit, maar dan met RGB verlichte Cherry MX switches.

De ROCCAT Ryos MK Pro is verkrijgbaar met bruine, rode, blauwe en zwarte switches en verschillende indelingen voor de verschillende Europese landen. De prijs ligt gemiddeld tussen de 170 en 180 euro.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.