Samsung Galaxy Z Fold2 vanaf vandaag verkrijgbaar


Vanaf vandaag zal de nieuwe Galaxy Z Fold2 van Samsung verkrijgbaar zijn. Deze vouwbare telefoon komt met een adviesprijs van €1999.

Na de eerdere introductie van de Z Fold2 van Samsung is dit toestel vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de winkels. Zo beschikt deze telefoon onder andere over een 7,6 inch uitvouwbaar scherm én een 6,2 inch scherm op de buitenzijde wanneer deze ingeklapt is, waar beide schermen OLED-displays zijn.


Waar de vorige Fold nog een inkeping voor de camera had is dat bij de nieuwe Fold een klein rondje geworden, zodat deze minder opvallend is. Verder is het scharnier verbeterd en heeft de camera een upgrade gekregen waardoor deze betere kwaliteit in onder andere donkere situaties geeft.


Vanaf vandaag zal de Z Fold2 leverbaar zijn in de kleuren ‘Mystic Black’ en ‘Mystic Bronze’ met een adviesprijs van €1999.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.