Review: Scythe Fuma, Ninja 4, Kama Grand Cross 3


Hoewel Scythe zelden groots in het nieuws komt, vermoedelijk omdat ze tegenwoordig toch vooral enkel nog koelers maken, hebben ze het afgelopen jaar wel een aantal modellen uitgebracht die nog niet voor een review passeerden. In deze mini roundup bekijken we drie recente modellen van het bedrijf die ons de legendarische Mugen series gaf. We gaan kijken naar twee revisies: De Ninja 4 en de Kama Grand Cross 3, waarbij de nummering al verraad hoe laat het is, maar ook naar een echte nieuwkomer: de Scythe Fuma, een dual-tower koeler.

Alle drie de koelers zitten in hetzelfde prijssegment, ca 45 euro. Met de huidige dollarprijzen hebben we koelers wat duurder zien worden dan een jaar of twee terug, kijken we nu naar de Mugen 4 en Mugen 4 PCGH dan zien we dat ook die aardig richting dezelfde prijs gaan (voorheen zaten die rond de 35 euro), zo ook de Ashura. Het aparte gevolg is dat Scythe nu zes koelers heeft die in grofweg dezelfde prijsklasse zitten.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.