Seagate brengt Firecuda NVMe M.2 SSD uit met Cyberpunk-thema


Seagate heeft een NVMe M.2 SSD uitgebracht met een speciaal thema. Deze op Cyberpunk 2077-gebaseerde solid state drive zal beschikbaar komen in een oplage van slechts 2077 stuks, en is daarmee vooral voor de erg fanatieke fans van deze game bedoelt.

Onderhuids is deze Cyberpunk SSD een Firecuda 520, welke gebruik maakt van 3D TLC NAND-geheugen. De sequentiële lees- en schrijfsnelheden betreffen respectievelijk 5000MB/s en 4400MB/s, waarbij een levensduur van 1800 terabytes written haalbaar zou moeten zijn.

Verder heeft deze speciale Cyberpunk SSD een aantal RGB-leds op de heatsink, welke aan te sturen zijn met een 5V addressable header. Daarbij is deze heatsink zo ontworpen dat deze tot 22 graden koeler zou moeten zijn dan zonder deze koeler.

Seagate heeft nog geen specifieke prijs of beschikbaarheid bekend gemaakt.Bronnen: Seagate

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments