Sharkoon toont nieuwe SKILLER SGH50-headset met Hi-Res Audio


Sharkoon, een merk wat zich vooral bezighoudt met pc-componenten en peripherals, heeft de SKILLER SGH50-gamingheadset uitgebracht. Deze headset beschikt over een 50mm speaker per oorschelp, welke een Hi-Res Audio-certificering heeft met een frequentiebereik van 10Hz tot 40kHz. De afneembare microfoon is voorzien van een popfilter, om zo omgevingsgeluiden iets te filteren.

De SKILLER SGH50, die overigens erg veel wegheeft van de bestaande SKILLER SGH3, heeft een metalen beugel met daaronder een gespannen hoofdband om zo goed op een hoofd aan te sluiten. De oorschelpen kunnen kantelen, en zijn daarbij voorzien van synthetisch leder.

In de afneembare kabel is overigens een kleine bedieningsmodule ingebouwd, om zo de microfoon te kunnen dempen en het volume aan te passen. De SGH50 heeft een gewicht van 342 gram exclusief kabel.

Prijzen en beschikbaarheid
De SKILLER SGH50 is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van 59,90 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments