In deze review bespreek ik twee producten, de bovenstaande samenvatting is van toepassing op het in de prijsvergelijker gekoppelde product, voor de samenvatting en het overzicht van de plus- en minpunten van de andere producten zie de review gekoppeld aan die betreffende producten.


Review: Sitecom WiFi Home Cam Mini (WLC-1000) en Twist (WLC-2000)

Links:
Sitecom WiFi Home Cam Mini (WLC-1000) productpagina
Sitecom WiFi Home Cam Twist (WLC-2000) productpagina


In deze review gaan we een oogje in het zeil houden, niet één maar twee oogjes! Waar mijn lerares mevrouw Gonda vroeger zei: ‘ik heb ogen in mijn rug!’ gaan we die ongefundeerde claim met de techniek van 2015 werkelijkheid maken! De Sitecom WiFi Home Cam Mini (WLC-1000) en Twist (WLC-2000) zullen mijn vergezellen in dit avontuur. De Mini (WLC-1000) heeft een adviesprijs van 120 euro, de Twist heeft een adviesprijs van 160 euro.

Zoals je al vermoedt gaat het hier om twee producten in één review. ‘Maar Pim, waarom, vertel!?’ De Mini en Twist hebben precies dezelfde camera aan boord, maar zitten in een ander jasje. De Mini zoals de naam al doet vermoeden is klein, de Twist is wat groter en kan 300 graden ronddraaien op zijn voet. Beide camera’s hebben dus dezelfde technische inhoud, reden genoeg om deze review(s) te combineren. En waarom zou ik zo vreselijk zijn om deze broers van elkaar te scheiden? We gaan door naar de productspecificaties.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu