Review: SJCAM SJ4000 WiFi


Waar ik al tig keer mensen op straat zag met een GoPro begon het bij mij toch een beetje te kriebelen. Al zoekende op ‘het internet’ kwam ik erachter dat de GoPro toch wat te duur is voor mijn smaak. De vraag die ik mijzelf stelde was: ‘hoe vaak ga ik dat ding gebruiken?’ Ik denk altijd terug aan de aankoop van een broodbakmachine ter vergelijking. We hebben er een paar keer brood in gebakken, nu bakt hij er niets van op zolder.

Nu heeft een actie camera gelukkig een ander doel en is lekker compact. Waar uiteindelijk de keuze is gevallen om de SJCAM 4000 met ingebouwde WiFi toch een kans te geven. De camera heeft een positieve reputatie en wordt veelal gebruikt als referentiemateriaal als het op ‘betaalbare’ action cams aan komt. Op YouTube kom je dan ook veel vergelijkingen tegen versus de GoPro camera’s.

De SJCAM 4000 is budgetvriendelijker en zeker voor mij als camera noob. De prijs varieert tussen de 65 tot 70 euro. Wat een acceptabele prijs is om een keer een camera uit te proberen.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu