Bij gebrek aan een originele banner…


Te koop bij DX.com -hier-Ik speelde al enige tijd met het idee om een draadloze oplader in huis te halen. Mijn Nexus 5 en de Nexus 4 van de echtgenote zijn allebij in staat om draadloos op te laden, maar bij aanschaf van de telefoons krijg je uiteraard enkel de kabel om mee te laden. Gezien de kabel prima functioneert, vond ik de prijs van de officiële Nexus lader eigenlijk wat te hoog (afhankelijk van waar je hem haalt, maar €50,– ben je wel kwijt), je koop immers enkel het gemak van de kabel niet in je telefoon hoeven te steken.

Toen kwam ik terecht op DX.com, oftewel DealExtreme. Voor ik het wist zat ik te snuffelen door RC helicopters, auto DVR systemen, en allerlij andere gadgets, maar één product wekte wel enige interesse: de “Super Thin Mini Qi Wireless Charging Transmitter”, een mond vol, maar in feite een Qi (o.a. Nexus) compatible wireless oplader, maar dan voor $ 16, en inclusief gratis verzenden? Dat vond ik nog wel het proberen waard.

Enkele dagen later kwam het pakketje binnen, en was mijn eerste wireless charger een feit. Een reviewtje mocht natuurlijk niet ontbreken, wat ik vermoed dat ik niet de enige ben met een telefoon met de optie om draadloos te laden, maar die een beetje op ziet tegen een hoge aanschafsprijs. Al zal het vermoedelijk wel wat minder uitgebreid zijn dan gebruikelijk, want heel veel valt er natuurlijk niet te laten zien.

Verder vind ik het wel van belang te vermelden dat ik bewust geen foto’s bewerk of iets dergelijks, het enige wat ik doe is soms wat bijsnijden en verkleinen naar review-maatjes. Dit juist om een realistisch beeld van de producten te geven, waar stock foto’s van veel producten nog wel eens van de realiteit kunnen verschillen.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.