Review: TP Link Archer C3200
Productpagina @ TP-Link


Ontwikkelingen op gebied van routers en thuisnetwerken staan zeker niet stil, waarbij een beperkt aantal chipfabrikanten en fabrikanten van eindproducten samenwerken om nog sneller wifi thuis te verzorgen, zij het met ogenschijnlijk stijgende prijskaartjes. Topmodellen met een prijskaartje van dik 400 euro zijn geen uitzondering meer. TP-Link brengt met de Archer C3200 Tri-Band router hun nieuwe topmodel naar de Europese markt (hij is inmiddels al enkele maanden uit aan de andere kant van die grote plas water), en deze komt met een iets minder extreem prijskaartje van 229 euro. Nog altijd niet ‘weinig’ uiteraard, en TP-Link hun eerste model boven de 200. TP-Link zet met de Archer C3200 in op Tri Band, en niet op MU-MIMO. Wat de consequenties zijn gaan we uiteraard bekijken.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”317500″ numshops=”5″]

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.