Volg AMDs Zen 3-aankondiging van vanavond


AMD zal vandaag de nieuwe Zen 3-processors aan gaan kondigen tijdens een online evenement. Via de link in dit artikel zal de livestream te volgen zijn.

Vandaag zal AMD de nieuwe Zen 3-processors aan gaan kondigen. Eerder zijn er al benchmarks van de toekomstige Ryzen 9 5900X ontdekt en details over de Ryzen 7 5800X. Eerder vandaag zou AMD ook officieel bevestigd hebben dat de Zen 3-processors de Ryzen 5000-naamgeving gaan volgen in plaats van de logischere 4000, waar de huidige generatie de 3000-serie betreft. De Ryzen 4000-naam zal gereserveerd worden voor de Zen 2-mobiele processors en de 5000 voor zowel de mobiele als desktop processors met Zen 3 als basis.


AMD’s livestream zal via deze link te volgen zijn om 18:00 Nederlandse tijd. Op 28 oktober deze maand zal AMD ook hun nieuwe videokaarten gaan introduceren.Bronnen: AMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.