Review: Wonky Monkey Mini Party Box Mini


Onbedoeld maakte ik een tijdje geleden een fout door een artikel “Wonky Monkey Party Box mini review” te noemen, waarmee ik doelde op het feit dat het een mini review zou worden van een opvallend en aardig product. Weinig mis mee zou je denken, totdat Wonky Monkey besloot de Party Box Mini uit te brengen, wat dit dus eigenlijk een Party Box Mini (pause) mini review maakt.

De Party Box is een harstikke tof ding welke dagelijks door onze kleine wordt gebruikt om een beetje naar te dansen en springen. Er zit een flinke hoeveelheid geluid in, en de batterijduur is gevoelsmatig oneindig. Ik vermoed dat meer mensen hem buitenshuis zullen gebruiken omdat hij ook als een koffer te rollen is, maar voor ons is het gewoon een lekkere grote standalone speaker voor in huis. Daarin zit eigenlijk de voornaamste zwakte van de Party Box: Het is een groot en zwaar ding welk je niet zo even mee neemt op de fiets bijvoorbeeld.

De Mini Party Box moet daar verandering in brengen en het feestje in een compacter formaat doorzetten. Toch is het meer dan een kleiner broertje, want er zijn de nodige aanpassingen gemaakt die deze nieuwe variant een review(tje)-waardig product maken. Tijd dus voor een kijkje…

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.