Ho, wacht even! Geen specs hoofdstuk? Nop. Daar doen ze bij Wonky Monkey niet aan. Productwebsites kennelijk ook niet, dit moet wel beter mannen! Net als zijn grote broer komt de Mini Party Box wel in een nette verpakking, zoals je kon zien in het plaatje boven aan. Vrij logisch gezien dit product consumenten in fysieke winkels moet overtuigen, zo zag ik een Party Box bij Paradigit toen ik onlangs in Eindhoven was, en zowel Intertoys en BCC verkopen ze.

De kleine Party Box zelf is ook een aangename verschijning. Waar de grote variant misschien nog wat ruw overkwam, is de Mini variant duidelijk een wat meer gepolijste vertoning, mogelijk ook met de grote doelgroep van dames met een ‘lifestyle producten’ koopmanie in het achterhoofd? De fysieke kwaliteit doet niet onder voor de visuele, het is een prachting ding, en maakt een keurige indruk in de hand. Kunststof elementen zijn ietwat mat en zien er goed uit, en het wit gespoten staal mag er ook zijn. De knop voorop dient uiteraard als volumeknop.


Het handvat is voorzien van een mooi logotje, en voelt zoals je mag verwachten prima stevig om veelvuldig dit boxje te verslepen. Eronder zien we een aardige hoeveelheid knoppen. Het geluid kan flink worden aangepast naar wens, je kan eventueel een mic met draad aansluiten als je dat wilt, en je kan een USB stick of micro SD kaart aansluiten om muziek van te spelen, of om je eigen zangtalenten mee op te nemen. Ook dit ziet er allemaal prima uit, en voelt evengoed aan. Verwacht geen high-end DJ paneel, maar we hebben het dan ook over een redelijk betaalbaar product.
Accessoires mogen er ook zijn. Een schouderband, een draadloze microfoon, een oplader, een 3.5-3.5mm stekker om je telefoon of mp3 speler (Bestaat dat nog?) bedraad mee aan te sluiten, en 2 AA batterijtjes van dat merk met die konijntjes. De mic van de Mini Party box is in tegenstelling tot de grotere variant niet verzwaard, dit maakt hem wat lichter in de hand, maar geeft het een wat leeg, plastic gevoel.
Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments