Review: X2 Cube Max

X2 Cube Max productpaginaX2 was tot kort voor mij persoonlijk nog een onbekend merk. Na wat nader onderzoek kwam ik erachter dat het kantoor van X2 gevestigd is op Nederlandse bodem, om precies te zijn in Maarheeze. Dankzij Google Maps kwam ik erachter daar Maarheeze vlakbij Eindhoven ligt.

Het merk richt zich op performance PC hardware. Ze willen bijzondere producten ontwikkelen voor de eindgebruiker. Ze streven naar het leveren van producten met performance en kwaliteit. Uiteraard heb ik dit stukje tekst vertaald van de website. Want dit moeten we natuurlijk zelf ondervinden in de praktijk. Dit doe ik met de CUBE MAX van X2. De productnaam is geschreven in kapitalen, dus hopelijk kom ik niet al te schreeuwerig over.

De naam CUBE MAX refereert naar een kubus behuizing. De behuizing is gemaakt van 2.0mm dik geborsteld aluminium wat er erg strak uitziet. De zijpanelen zijn gemaakt van staal, wat je in de praktijk wel kunt onderscheiden van het aluminium als de behuizing voor je neus staat. Toch doet dit niet af aan de uitstraling van de CUBE MAX. Waar de naam MAX voorstaat, daar ben ik zelf ook nog niet helemaal uit. Je leest het verder in mijn review.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu