Review: Aerocool Aero-1000
Aerocool Aero-1000 productpagina


Met de Aero-1000 wil Aerocool een unieke behuizing op de markt zetten. Die zowel in looks als flexibiliteit voor waterkoeling en kabelmanagement moet uitblinken. De Aero-1000 komt in twee smaakjes zwart en wit. In mijn review ga ik aan de slag met de witte variant.

Met die twee punten gaan we ons natuurlijk ook richtten op het inbouwen van waterkoeling, en kijken we naar de flexibiliteit als het om kabelmanagement gaat. Bij het zien van de Aero-1000 moest ik denken aan een andere kast van een concurrent. In de praktijk viel mij al snel op dat dit toch niet helemaal een eerlijke vergelijking was.

De Aero-1000 was voor mij wel een eye-opener als het om het merk Aerocool gaat. Normaal zien we vrij agressieve designs van Aerocool, die naar mijn idee wat meer gewaagd zijn. Ik kan om die reden een strakke, gladde en rechthoekige kast van Aerocool wel waarderen. Zonder te veel extra toeters en bellen die op of om de behuizing zitten. Ik ben dus erg benieuwd hoe de Aero-1000 in de praktijk presteert.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu