AMD A8-7650K APU Experience blog bundel
Productwebsite @ AMD


Afgelopen Februari begon ik aan mijn ‘APU experience’. Enkele maanden zette ik mijn main ‘rig’, een systeem met een Intel Core i7 en losse GPU, aan de kant om een tijd te gaan leven met een systeem zonder losse grafische kaart, maar waar zowel de CPU als GPU prestaties geheel uit die enkele AMD A8-7650K van minder dan 100 euro moesten komen. Inmiddels zijn wij iets van een half jaar verder, en in die periode heb ik via een zes-tal blog updates die ervaring met lezers gedeeld.

In deze review doe ik dan ook niets anders dan al die AMD A8-7650K (En AMD A8-7670K) ervaringen bundelen in één artikel als referentie, en om naar te verwijzen. Als gevolg is het een verhaal met dubbele stukken, overlap, soms iets verouderde informatie (zeker in de eerste 4 van de 6 stukken die al maanden terug zijn gepost) of vragen die niet meer aan de orde zijn. Zo vraag ik bijvoorbeeld om feedback over wat ik zal gaan testen, echter zal ik aan nieuwe verzoeken niet meer kunnen voldoen. Tevens moet je er rekening mee houden dat er soms weken (of langer) tussen twee updates zat. Dit zorgt weer voor af en toe vreemde constructies als je het in één keer leest, hou daar dus rekening mee. Zonder een hele nieuwe review te schrijven zijn dit soort elementen helaas onvermijdelijk, echter denk ik dat dit een leuk stukje leesvoer niet in de weg hoeft te staan.

Oh, en in de blogjes post ik vaak wat foto’s van wat lekkere hapjes waar de dame mij mee verwend, die laat ik hier ook lekker staan.

Anyhow, bij deze dus het complete overzicht:

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
4 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom 1234
Tom 1234
6 jaren geleden

Alweer een “toffe review” van uw hand.

Wat ik mij nu afvraag klokte de processor niet hoger dan op 1.35 V omdat u voor de 7670K 1.4V gebruikte?
En zou het waard zijn een veel duurdere Cpu A10 of hoger te kopen ipv die APU?

Ga zo door!

Tom 1234
Tom 1234
6 jaren geleden
Reply to  Stephan

Graag gedaan,

Dan zou die misschien wel leuk zijn voor mijn H frame, of zou een Intel nog sneller zijn grafisch?