Review: ASUS ROG Strix GTX 1060 6GB
Productpagina @ ASUS


Na onlangs de ASUS ROG Strix GTX 1070 bekeken te hebben, en ruim daarvoor al de GTX 1080 van ‘de grote Taiwanees’ is het nu aan de GTX 1060 uit diezelfde serie om zijn kunnen te tonen. Gezien de vele gelijkenissen met de ROG Strix GTX 1060 zal het hoofdstuk ‘uitpakken’ beide kaarten bevatten en voor beide reviews gelijk zijn. Ook in de grafieken zal je beide kaarten, en de GTX 1080 als referentiemateriaal, gehighlight zien. Anders dan dat bekijken we wederom hoe de positie van de GTX 1060 vandaag de dag ervoor staat, en uiteraard de voor- en nadelen van deze specifieke ASUS uitvoering.

De Asus ROG Strix GTX 1060 met overclock (volledig STRIX-GTX-1060-O6G-GAMING) kost je in de regel tussen de 350 en 360 euro. Inmiddels zijn de 3GB GTX 1060 varianten op de markt verschenen, al ontbreekt hier vooralsnog vergelijkingsmateriaal. Hou echter rekening met het feit dat die variant naast minder geheugen, ook minder cores ingeschakeld heeft; er komt dus meer bij kijken.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”358534″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.