Review: Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5X
Productpagina @ Asus


Nadat wij dachten dat deze week niet beter kon gaan met één van de eerste GTX 1080 kaarten in ons bezit bleken we het toch mis te hebben, want nummer twee kwam nog sneller dan verwacht. Om teleurstellingen direct maar te voorkomen: SLI setups worden aangeraden in combinatie met de nieuwe high-bandwidth SLI bridge, en zonder die zal het SLI testen nog even op zich moeten wachten. Toch kon ons geluk niet op met het arriveren van de Asus ROG Strix GTX 1080. Uiteraard bouwen we hier grotendeels verder op de review van de MSI variant, dus het eerstvolgende hoofdstuk is ongewijzigd en de rode draad (ahem) door de review zal uiteraard de directe vergelijking zijn.


Twee van onze grote liefdes samen: de kids & high-end GPUs

Het aanbod van GTX 1080 varianten is op dit moment zeer beperkt, exacte prijsinformatie moet daarom dan ook nog ontbreken.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.