Productpagina @ Attitudeone.com


Attitude one is een vrij onbekende naam in Nederland, al bestaat het bedrijf inmiddels al meer dan 3 jaar. Heel veel informatie over het merk valt er niet te vinden op de website zelf, een echte “about” pagina lijkt te ontbreken. Onlangs ging ik met een hoofdtelefoon van hun aan de slag, de Almaz, waarbij zij indruk maakten met mooi geluid, maar toch ook wel wat kritiek te verduren kregen. Vanaf hetzelfde moment ben ik ook met een muis uit hun assortiment aan de slag gegaan, welke het onderwerp is van vandaag.

Attitude One, of A1, heeft drie muizen in het assortiment. De Vintorez, de Rapira One, en de Rapira Elite. Het eerste model is een instapper die voor ca 36 euro te koop is. De Rapira One en Elite zijn in feite hetzelfde model aan de buitenkant, maar verschillen van sensor. De Rapira One is een optisch model, de Rapire Elite is een laser muis met de Avago ADNS-9800 sensor die in tal van eerdere reviews aan bod is gekomen. Vanwege die affiniteit met de ADNS-9800 leek het mij leuk de implementatie van een andere fabrikant te bekijken.

De Rapira Elite is te koop voor ca 60 euro. De optische variant is verkrijgbaar vanaf ca 45 euro.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.