De Software kan je vanaf de CD installeren, of downloaden van de website. Het is een relatief licht pakketje, wat op zich geen schande is, maar wel duidelijk minder uitgebreid is dan de pakketten van sommige andere merken. Ook het design is wat eenvoudig, er valt prima mee te werken, maar het mist toch een beetje flair.

In het eerste scherm kunnen we de knoppen andere functies toebedelen, en zien we tevens dat we totaal 3 profielen kunnen maken met opgeslagen instellingen.


Een macro-functie ontbreekt niet, en deze lijkt ook keurig te functioneren. Geen opmerkingen daar over.


Onder Advanced kunnen we wat instellingen aanpassen die ook in windows zitten, maar ook de X en Y gevoeligheid onafhankelijk van elkaar aanpassen, en de polling rate aanpassen. Erg handig is de optie om 4 DPI instellingen (per profiel) naar wens in te stellen, optioneel uit kan schakelen als je er geen 4 wilt, en daar tevens je eigen kleurtje aan kan geven. Uiteraard kunnen we hier kiezen uit alle kleuren van de regenboog.Onder light options vinden we de handige optie om de intensiteit van de verlichting aan te passen, en de LEDs eventueel te laten pulseren. Geen overdosis aan hippe licht-opties zoals we anno 2014 (bijna 2015) regelmatig zien, maar ik ervaar het niet als een gemis want in de praktijk zie ik vooral muizen met een constante verlichting in 1 kleur.


En nog een gifje van wat kleurtjes:


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments