Review: Cooler Master MasterLiquid Pro 240
Productpagina @ Cooler Master


Inmiddels is het MasterPlan van Cooler Master om alles Master te noemen in volle gang, en is ook de eerste nieuwe generatie AIO waterkoeler uitgebracht in deze nieuwe huisstijl: De Cooler Master MasterLiquid Pro 240. Mocht ‘Master’ niet genoeg zijn voor je dan krijg je dus ook nog een beetje ‘Pro’ op je koop toe. Maar goed, ik ben geen marketing MasterMind dus er zal ongetwijfeld iets van voordeel in de naamgeving zitten.

De 240 laat natuurlijk weinig aan de verbeelding over en geeft aan dat we vandaag naar een 240mm AIO waterkoeler gaan kijken. Deze nieuwe koeler zal vermoedelijk zo rond de 115 a 120 euro gaan kosten op de markt, en zal worden vergezeld door een 120mm modellen met een vermoedelijke prijs van ca 15 euro minder. Als het goed is zijn ze vanaf vandaag / deze week in ons landje verkrijgbaar.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)
[hwiprice hwiid=”349948″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.