Review: Cougar 700K
Productpagina @ Cougar


Vandaag mag ik wederom een nieuw merk aan mijn lijstje toevoegen. Cougar is geen nieuwe speler op de markt, maar ze zijn sinds kort wel harder aan de weg aan het timmeren onder andere met hun nieuwe distributeur CaseKing, waar de laatste weken een flink aantal Cougar producten zijn toegevoegd. Naast een flinke lijst reeds bestaande producten zijn ze ook met een aardige collectie nieuwe producten uitgekomen, waaronder het onderwerp van vandaag: Het (de?) Cougar 700K Mechanisch toetsenbord.

Dit toetsenbord kenmerkt zich met onder andere een verwijderbare polssteun, een aluminium plated behuizing, oranje backlight en een software pakket om de verlichting flink mee aan te passen. De 700K komt met een adviesprijs van 149,90, en is beschikbaar in Cherry MX Brown, Red, Black, en Blue uitvoering, waarbij ik moet toevoegen dat vooralsnog enkel de Brown en Red variant leverbaar lijken.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.