Review: Fossil Q Marshal
Productpagina @ Fossil


Ondanks dat ik in het dagelijks leven zelf niet consequent horloges draag kan ik ze normaliter erg waarderen. Na enige niet-Nederlandse invloed in huis heb ik de noodzaak om tot de seconde nauwkeurig te leven los kunnen laten, en het exacte tijdstip lig ik inmiddels enkele jaren niet meer wakker van, maar als sieraad of stukje kunst is het lastig om er stiekem toch geen waardering voor te vinden. Dat ik de laatste jaren dan alsnog een aantal Fossil’s heb weten te verzamelen zal dan -zeker gezien hun mega assortiment- niet als verrassing komen.

De smartwatches van Fossil was ik echter nog niet mee bekend, maar de gelegenheid om er mee aan de slag te gaan greep ik met twee handen en één pols aan; de nieuwe line-up bestaande uit een tiental nieuwe modellen zag er namelijk uitstekend uit. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Fossil Q Marshal, en dan wel in de blauwe uitvoering met cognac lederen bandje. De Marshal is ook beschikbaar in het zwart, zilver of gunmetal, en er zijn ook iets andere nieuwe modellen onder de naam Fossil Q Founder en Fossil Q Wander te vinden. Al deze modellen zijn rond de 300 euro geprijsd, give or take een paar tientjes, en als eerste via Coolblue in Nederland te koop. Voor het volledige overzicht van alle modellen, klik hier. Wellicht interessant: daar staan nu ook semi-smartwatches bij van Fossil die de komende dagen op de markt zullen verschijnen.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.