Productpagina @ Gioteck


Vandaag gaan we kijken naar de Gioteck HC-5. Een nieuw merk voor mij, en tevens mijn eerste draadloze headset in een hele, hele, lange tijd. Gioteck is een game-merk in de zin dat hun assortiment bestaat uit controllers, console-gerelateerde kabels en accessoires, en dus headsets. Sommige van die headsets zijn bedoeld voor specifieke consoles en anderen, zoals deze HC-5, zijn gemaakt om met meerdere consoles (en computers uiteraard) om te kunnen gaan.

De HC-5 is in Nederland echter lastig verkrijgbaar, bij Bol.com is hij uitverkocht, en Nedgame lijkt de enige online retail met voorraad op dit moment met een prijs van 99 euro. Bij Amazon.de is hij verkrijgbaar voor 90 euro (inclusief bezorgen) maar is hij ook eind Maart pas weer beschikbaar. Ik heb echter Gioteck zien liggen bij Bart Smit, dus wellicht dat hij elders toch te vinden is.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.