Intel kondigt evenement aan op 23 maart


Recent heeft de nieuwe CEO van Intel op Twitter aangekondigd op 23 maart een evenement te organiseren waarbij gesproken gaat worden over een ‘nieuw tijdperk van innovatie en leiderschap’. Het evenement zal via deze link te volgen zijn, en vind plaats op dinsdag 23 maart om 22:00 CET.

Wat Intel precies aan zal kondigen is nog niet helemaal bekend. Recent heeft het merk al nieuwe processors voor desktops uitgebracht, dus de kans is groot dat het om een ander product zal gaan. Wellicht dat het merk meer bekend gaat maken over de DG2 Xe-grafische kaart, of dat de nieuwe 12e generatie Alder Lake CPU’s ten sprake komt. We houden je op de hoogte.Bronnen: Pat Gelsinger

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.