Review: Logitech MX Anywhere 2
Productpagina @ Logitech


Vandaag geen gaming muis, geen model met RGB LEDs of een focus op een zee aan knoppen, maar een muis die zicht richt op de bovenkant van de consumentenmarkt, en het zakelijke segment. De Logitech MX Anywhere 2 is het nieuwe topmodel van Logitech op gebied van mobiele draadloze muizen. Zoals de ‘2’ in de naam al suggereert is het de opvolger van de MX Anywhere, of eigenlijk de MX Anywhere Refresh, zeg maar v1.5.

De nieuwe variant is echter meer dan een refresh, want hij is voorzien van de nieuwe Darkfield sensor die ook in de MX Master zit, voorzien van een nieuwe uitstraling (wederom in MX Master stijl), en voorzien van een berg features wat hem een waardig mobiel topmodel zou moeten maken.

De MX Anywhere 2 lijkt vooralsnog niet in de Nederlandse prijsvergelijker te vinden. Hij is wel beschikbaar in de Amerikaanse shop van Logitech voor een prijs van 79,99 USD, waarbij een reëele schatting is dat hij hetzelfde bedrag in Euro’s zal gaan kosten.

Klikken voor de vergroting:
250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.