Review: Raijintek Triton 240mm
Productpagina @ Raijintek


AIO koelers zijn ons niet vreemd, de één na de ander komt voorbij. Op zich niet gek gezien de prestaties die ze weten te bieden, het gemak waarmee je ‘waterkoeling’ in je systeem kan installeren, en vooral ook de lage kosten in tegenstelling tot custom waterkoeling. AIO koelers winnen echter zelden de originaliteitsprijs waarbij het veelal op hetzelfde uit komt: zwarte radiator, zwarte slangen, compact zwart koelblok (al dan niet met een LED of RGB LED), en als ze een beetje in het oog springen een ventilator met een afwijkend ontwerp. We zagen deze week Cryorig het over een iets andere boeg gooien met een extra ventilator op het koelblok, maar de originaliteitsprijs wat betreft AIO’s die wij hebben gezien gaat toch echt naar het product van vandaag: De Raijintek Triton. Deze koeler valt in eerste plaats op door de transparante slangen, gevolg door de mogelijkheid om de vloeistof zelf naar wens te kleuren, en vervolgens ook nog eens door een prijsstelling aan de onderkant van de AIO markt.

De Triton komt in een maar liefst 17 verschillende uitvoeringen, van 120 tot en met 360mm modellen, waarbij je ook kan kiezen uit modellen zonder meegeleverde ventilatoren, of gevuld met vloeistof in een enkele kleur. Wij gaan kijken naar het 240mm model, en dan het model waarbij je zelf kan bepalen welke kleur hij moet worden. Dit model kost normaliter ca 90 euro, het model zonder ventilatoren kost een tientje minder.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments