De features en specificaties van de Raijintek website.Uiteraard wat marketing geneuzel wat we straks maar moeten ervaren. In de basis is de Triton een ‘echte’ AIO: een complete koeling set waar je niets extra’s voor nodig hebt, al is de Triton wel uit te breiden. Ook is het koelblok voorzien van LED verlichting intern. Niet heel ongebruikelijk is de keuze voor een koperen blok en een aluminium radiator.

Deze niet-Core uitvoering is voorzien van sleeve bearing (glijlager) 120mm ventilatoren welke voorzien zijn van 3-pin aansluitingen, geen PWM dus. Wel zijn ze voorzien van een kleine ingebouwde controller om de snelheid te verstellen tussen ca 1000 en 2600 RPM.

De Triton heeft een indrukwekkend lijstje sockets waar hij op past, inclusief alle moderne sockets zoals 115x en 2011-3, maar ook oudere sockets als 775, 1366, en alle AMD sockets worden niet overgeslagen.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments