Review: ROCCAT Nyth
Productpagina @ ROCCAT.org


ROCCAT muizen (en andere producten) maken regelmatig goede indrukken hier in huis. Zo was de Kone al jaren terug een persoonlijke favoriet, en is de Kone XTD Optical inmiddels niet uit de handen van mijn echtgenote te peuteren. Ook naast mijn vaste werkplek ligt een ROCCAT muis: de Tyon. Vandaag gaan we naar de nieuwste muis kijken van het bedrijf uit Hamburg: de Nyth. Net als de Tyon valt de Nyth op als een muis met in eerste instantie ‘veel’ knoppen, echter waar de Tyon veel (en overal geplaatste) vaste knoppen heeft laat de Nyth je grotendeels vrij je eigen knoppenindeling te maken. En mocht dat nog niet ‘custom’ genoeg zijn kan je nog andere alternatieve knoppen laten 3D-printen, en kan je tevens de muis naar gelieve smaller of breder maken. Het moet haast niet gekker worden!

De donker grijze Nyth is inmiddels goed verkrijgbaar voor een niet geringe prijs van ca 120 euro. In November zal er ook een witte Nyth op de markt verschijnen. Alles wat je in deze review ziet, dus inclusief de vele knop combinaties, is onderdeel van dit standaard Nyth-pakket.

Een kleine waarschuwing: Omdat de Nyth bijzonder modulair is bevat deze review meer fotomateriaal dan gebruikelijk om te zorgen dat alles goed in beeld wordt gebracht. Ik ben niet aansprakelijk als je muiswiel het begeeft.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.