Review: ROCCAT Tyon

Productpagina @ ROCCAT.org
Prijzen en Levertijden @ Hardware.info
Prijzen en Levertijden @ Tweakers.net


Tijdens mijn bezoek aan Gamescom heb ik uitgebreid kunnen gamen met de ROCCAT Tyon, een muis die op dat moment nog niet leverbaar was. De muis maakte een mooie indruk tijdens het spelen van wat shooters die waren geinstalleerd, maar wat echt op viel waren de hoeveelheid knoppen en de aanwezigheid van enkele echt andere knoppen, waaronder de analoge stick bij je duim.

Het zijn precies die twee features die de ROCCAT Tyon van de rest van zijn broertjes en zusjes onderscheiden, en hoewel de Tyon hier en daar als “nieuw topmodel” wordt aangekondigd lijkt het meer op een muis met een specifieke doelstelling. Uiteraard was ik zeer benieuwd naar de meerwaarde er van, zeker gezien mijn positieve ervaringen met de Kone XTD Optical slechts enkele weken terug.

De ROCCAT Tyon is leverbaar als Zwart of als Wit model, heeft een adviesprijs van 99,99, en kost op moment van schrijven ca 90 euro.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.