Laten we eens gaan kijken wat we krijgen als we de verpakking open trekken en de Sharkoon C10 ontdoen van zijn jasje.


Op de twee zijkanten vinden we de afmetingen terug.Alles is netjes voorzien van plastic en aan beide zijkanten een plastic foam voor het beschermen van de kast tijdens vervoer.Aan de voorkant zien we de kast in volle glorie. Direct valt de schuine hoek op met daarin de aan- en uit knop.Het was even zoeken naar de reset knop, maar die zit er bij deze kast simpelweg niet op. Ook zien we de linker zijkant met daarin een mesh voor de toevoer van lucht.Aan de rechter zijkant zien we ook weer het zelfde als wat we aan de linkerkant hebben gezien: ventilatie.


Laten we eens gaan kijken naar de achterkant.We zien daar plaatst voor een Mini ITX moederbord, een aansluiting voor je stroomkabel, 2 PCI sloten en een ruimte waar een 80mm fan geplaatst kan worden. Tevens hebben ze extra gaten gemaakt zodat je op de ventilator plek eventueel ook een SSD kunt schroeven.Natuurlijk is de onderkant ook voorzien van mesh, zodat daar ook de lucht kan binnen komen.


Over Redactie

Avatar
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StephanErwin Thierry Klein Haneveld Recent comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Erwin Thierry Klein Haneveld
Gast

leuke review, ik ken sharkoon inderdaad van zijn standaard kasten en usb drive docks dat kastje is eignelijk wel interessant vraag is wat kost een bijpassende voeding?

Stephan
Beheerder

Hey Erwin,

Praktisch elke (instap) voeding kan je er wel in kwijt.