Het inbouwen van hardware in deze kast is geen kunst, , wel moet ik zeggen dat door de beperkte ruimte je een beetje geduld moet hebben met het inbouwen, niet alles gaat even gemakkelijk met grote handen. Je wilt natuurlijk wel de kabels zo netjes mogelijk weg werken.


Zoals je ziet heb ik een deel al klaar gelegd voor het inbouwen. Een goede voorbereiding is het halve werk.Als eerste begin ik met het plaatsen van de voeding, om daarna het moederbord en videokaart te plaatsen.


Een plaat om een SFX voeding te installeren zit ook bij deze kast mocht je voor een SFX voeding willen gaan.Een SFX voeding is kleiner en zorgt voor meer ruimte in je kast, maar ze zijn vaak duurder en hebben vaak een beperkt Wattage. Ik gebruik in deze build een standaard ATX voeding van 600w.


Door de kabelboom aan de voeding hou je weinig ruimte over aan 1 hoek waarin een schroef zit voor het moederbord.


Het plaatsen van een stevige videokaart, ik maak hierbij gebruik van de 4890 die aan de lange kant is, gaat zoals je kan zien op deze foto’s vrij eenvoudig in deze toch kleine behuizing.
Een SSD geplaatst in de bay die al aanwezig was in de behuizing.


Een HDD of SSD kun je ook gemakkelijk kwijt op deze plaat, of een DVD speler of ander 5.25 apparaat.En klaar is bassie. Zijpanelen er weer op zetten en vast draaien en we kunnen alles gaan plaatsen in de meterkast.


Over Redactie

Avatar
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StephanErwin Thierry Klein Haneveld Recent comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Erwin Thierry Klein Haneveld
Gast

leuke review, ik ken sharkoon inderdaad van zijn standaard kasten en usb drive docks dat kastje is eignelijk wel interessant vraag is wat kost een bijpassende voeding?

Stephan
Beheerder

Hey Erwin,

Praktisch elke (instap) voeding kan je er wel in kwijt.