Laten we nu eens gaan kijken naar de binnenkant van de behuizing. Even wat thumbscrews los draaien en we kunnen er in. Elke plaat van de kast is volledig te verwijderen zodat alles goed bereikbaar is voor bijvoorbeeld het kabelmanagement.


De bovenplaat heeft een 120mm fan van Sharkoon voorgeïnstalleerd. Deze heeft een 3pins header om op je moederbord aan te sluiten, of je kunt de bijgeleverde molex adapter gebruiken.Mocht je willen kun je kiezen voor een 2e 120mm die je ernaast kunt plaatsen voor meer koeling.


Na het bovenpaneel te verwijderen zien we een zakje met daarin de handleiding en wat voetjes.Die even aan de kant leggen voor straks en we kunnen kijken wat we allemaal kwijt kunnen in deze behuizing.


Aan de binnenzijde van de panelen zit een mesh geplakt, dit moet als stoffilter dienen en is niet te verwijderen. Echter zien we op de foto dat het niet heel netjes recht geplakt is.De binnenkant is op zich niet bijzonder te noemen maar dat was te verwachten, in de foto`s van het inbouwen zie je hoe dit allemaal geplaatst gaat worden.Het voorpaneel met aan de binnenkant een enkele LED voor de HDD activiteit en power LED.


Ook krijg je bij deze kast een leuke deur hanger voor als je aan het gamen bent.


Het zakje met daarin de schroeven, de voetjes en de 2.5”bay plaatjes voor het bevestigen van een 2.5 SSD of HDD.En als laatste de handleiding aan 1 kant, voor de volledige handleiding kun je kijken op http://www.sharkoon.com/sites/default/files/ddblock/nid-2680/images/manual_int_16457.pdf, hierin staat tevens hoe je de HDD / SSD / ODD kunt plaatsen.
0 0 vote
Article Rating

Over Redactie

Avatar
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Erwin Thierry Klein Haneveld

leuke review, ik ken sharkoon inderdaad van zijn standaard kasten en usb drive docks dat kastje is eignelijk wel interessant vraag is wat kost een bijpassende voeding?

Stephan
Beheerder
4 jaren geleden

Hey Erwin,

Praktisch elke (instap) voeding kan je er wel in kwijt.