Review: Tt eSPORTS Ventus & Ventus X review
Productpagina Ventus
Productpagina Ventus X


Onlangs mochten wij de eerste Tt eSPORTS muisjes in huis verwelkomen, de Ventus en de Ventus X. Nu probeer ik in de regel alle hoofdletters in namen goed toe te passen, maar net als sommige andere gaming merken maakt ook Tt eSPORTS het mij wat dat betreft niet makkelijk en liet mij even Googlen alvorens ik de correcte caps-actie te pakken had. Officieel hoor je Ventus overigens ook met hoofdletters te schrijven, echter dat komt de leeservaring niet ten goede.

Thermaltake is natuurlijk geen onbekende in Nederland, het bedrijf bestaat al dik 15 jaar en we kennen ze natuurlijk van behuizingen, voedingen, ventilatoren en processorkoelers. Tt eSPORTS is de gaming divisie van deze Taiwanese fabrikant onder welke naam zij sinds 2010 gaming randapparatuur uitbrengen: Toetsenborden, headsets, game controllers, en uiteraard dus ook muizen. Momenteel hebben ze maar liefst 33 producten in de muizen categorie op de website! De Ventus en de Ventus X zijn er daar twee van, en vandaag gaan we ontdekken wat Tt eSPORTS heeft te bieden. Waarom deze twee? Omdat de namen wel leuk klonken en duiden op ‘iets wat ventileert’, en ik weet dat er één iemand in het bijzonder altijd uit zit te kijken naar muizen die ook voor linkshandigen zijn, en laat de Ventus nu eens ambidextrous zijn.

De Tt eSPORTS Ventus kost je normaliter rond de 50 euro, de Ventus X zou daar enkele euro’s boven moeten zitten.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.