Review: (XFX) AMD RX 460 4GB
Productpagina @ AMD


Vandaag maken we de line-up van de nieuwe generatie AMD grafische kaarten compleet met de Radeon RX 460, althans, de line-up die op korte termijn in de planning stond. Waar de RX 480 gepositioneerd werd met “Beyond HD Gaming” en de RX 470 met “Brilliant HD Gaming” is het motto van de Radeon RX 460 “Cool and Efficient E-Sports gaming”. Als je ook maar een beetje gamer bent weet je natuurlijk dat E-Sports games over het algemeen lichter zijn dan de bekende AAA-titels, en het mag daarmee ook duidelijk zijn dat AMD deze kaart als budget alternatief aanbiedt en zich niet profileert als “AAA Games op 60 FPS” kaart.

Net als bij de RX 470 bestaat er niet zoiets als een “Radeon RX 460 reference model”, en worden alle RX 460’s in ‘custom’ vorm naar de markt gezet. Voor deze review bekijken we dan ook de XFX RX 460. Wat prijzen betreft heb ik op moment van schrijven vooralsnog ook geen informatie, dus we draaien het om, en bekijken eerst hoe deze kaart zich verhoudt tot de rest van het speelveld, om vervolgens een idee te krijgen wat hij zou moeten kosten.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”360480″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.