Als we de specificaties er bij pakken die op Xiaomi’s website staan dan zien we dat het om een In-Ear koptelefoon gaat, voor zover dat nog niet duidelijk was. Ik heb ze hier in de kleur die hun aanduiden met “Rose Gold”. In het echt lijkt dit gewoon op goud, niet over the top goud maar merkbaar. Je moet er van houden, voor degene die er niet van houden zijn er ook andere kleuren beschikbaar met een iets ander design. Namelijk “Silver”, “Crystal Pink” en “Crystal Silver” waarbij “Crystal” inhoud dat er een klein steentje (vermoedelijk plastic, but you never know) op de achterkant van de oortjes zit. Maar terug naar de gouden versie.

Xiaomi plaatst in deze oortjes kabels van geëmailleerde koperen kabels, dit zou moeten zorgen voor een zo goed mogelijke overdracht van aansluiting naar driver. Verder hebben ze een vrij standaard weerstand van 16 ohm. Wat wel opvalt is het grote bereik van 20Hz tot 20.000Hz wat je best wel merkt.

Met hun 12g zijn ze niet zwaar te noemen en met de 1.2 meter draad die er aan zit zijn de meeste afstanden makkelijk te overbruggen. De 3.5mm aansluiting is gold-plated wat weer zorgt voor betere connecties.

Over Redactie
Avatar
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments