De oortjes hebben voor mij een prima draagcomfort.
Door de verschillende pads zal er voor iedereen ook wel een goede pasvorm te creëren zijn.
De meegeleverde clip is een iets minder groot succes, doordat deze een veelste strakke pasvorm heeft en niet makkelijk over de kabel en/of een shirt te schuiven is. Toen ik hem over de kabel schoof was ik bang dat ik de kabel zou slopen zoveel kracht moest ik zetten, en shirt dikker dan één laag zou ik niet aanraden, ook is hij door de vorm niet prettig te plaatsen waardoor het controlepaneeltje nog steeds overal en nergens bungelt.
Eerst wil ik zeggen dat ik qua hoogwaardig geluid weinig ervaring heb.
Ik heb hier een pricewatch: Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha samen met mijn stereotoren bestaande uit een versterker van de kringloop en twee Marantz HD400 speakers. Ook ben ik zoals jullie door bovenstaand wel merken geen audiofiel en de muziek (320kbs .mp3) die ik afspeel over de Pistons is via mijn Nokia Lumia 520, wat hieronder staat is dus puur hoe ik het ervaar en kan van persoon tot persoon verschillen!

Ik vind de Pistons zeer goed klinken, het bereik is groot waardoor alles duidelijk doorkomt zonder vervormingen. Als ik het volume op max zet treed er in de hoge tonen wel iets vervorming op, maar dit is dan ook zonder vervorming geen prettig geluidsniveau. Op de fiets, waar ik ze het meest gebruik, heb je wel snel last van de wind maar dit is helaas bij meer oortjes zo. Het geluid is helder en stemmen komen goed door, voor zover ik kan horen en naar mijn mening een zeer goede geluidsproductie.
Zolang je je muziek op normaal volume afspeelt, dus niet standje straaljager2, is de geluidskwaliteit een dikke prima.

Over Redactie
Avatar
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments