Review: Yizhan Tarantula X6


In deze review bespreek ik de Yizhan Tarantula X6 een Chinese quadcopter. Ik behoor tot de late majority/laggards als het om quadcopters gaat, nooit eerder heb ik gevlogen met een quadcopter. Vroeger heb ik wel wat bestuurbare auto’s gehad, waarmee ik de buurt onveilig maakte. Nu is de tijd om dit vanuit de lucht te doen. Woon je in de omgeving van Middelharnis? Dan raad ik je aan om binnen te blijven! 😀

De Yizhan Tarantula X6 wordt aangeleverd als compleet pakket. Je kunt er nog extra accessoires bijkopen zoals een HD camera, nieuwe propellers en extra batterijen. Ik moet eerst maar eens normaal leren vliegen, voordat ik gebruik ga maken van een camera. Ik heb tijdens het schrijven van mijn review al gevlogen met de Tarantula en tot mijn grote verassing ging dit best goed. Het is wel spannend als je voor het eerst buitengaat om een rondje te doen.

De naamgeving ´Tarantula´ is ook wel bijzonder. Ik kan me geen vliegende tarantula´s herinneren en het idee van vliegende tarantula´s maakt me een beetje bang, om die reden gaan we snel door naar de specificaties.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu