Hoewel sommigen van jullie mij wellicht kennen als een “destroyer of scroll-wheels” met (te) lange reviews waar je het best met mate van kan genieten, vind ik het ook leuk om af en toe iets kleiners op te pakken. De producten waar ik mee aan de slag ga zijn echter iets heel anders dan voorheen, namelijk opladers! Ik maak geen grap: Opladers.

De naam Anidées is geen grote naam in Nederland, maar zal bij jullie tech-fanaten misschien toch een belletje doen rinkelen; ze maken namelijk een aantal aardige behuizingen. Maar daarnaast maken ze dus ook opladers voor USB apparaten. Handig wanneer je veel apparaten op wilt laden, maar niet alle apparaten in individuele stopcontacten wil steken. Deze laders komen in twee varianten, maar zal ze tezamen bespreken.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.