De adapters komen in typische plastic winkel verpakkingen, je zou ze zo bij de MediaMarkt zien hangen. Veel verschil lijkt er in eerste instantie niet te zijn, al is de 6 poort ietsje breder.


Eerst de 6 poort versie maar even bekijken. “Smart IC” staat duidelijk aangegeven, automatische apparaatherkenning dus.


In de verpakking vinden we de oplader zelf, omringd met een extra laagje beschermend plastic, en een 1.5 meter lange witte stekker. Dit is een vrij standaard type stekker, dus eenvoudig te vervangen door een zwart model welke je ongetwijfeld ergens hebt rondslingeren. Wel handig als je kabels weg wil werken achter je bureau waarbij de meeste kabels zwart zullen zijn. Maar Anidées lijkt dus een beetje voor de Apple-look te gaan.Het kastje zelf is een keurig stevig, ietwat glimmend, wit plastic. Grotendeels wit zonder opzichtige elementen, enkel het merknaampje op één van de zijkanten. Het geheel voelt lekker solide aan, niet te zwaar, maar geen gerammel, geratel, of andere ellende.Aan de kant waar de stekker er in gaat zien we enkele specificaties (Volgens mij verplicht bij electrische apparaten?), zoals de 5V/2.5A uitgang op alle poorten, met de 10A max. Kennelijk goedgekeurd voor Europa, maar ook door de “Fellas at the Freaking FCC”. (Koekje als je hem snapt). Het moge hopelijk duidelijk zijn hoe je dit ding aan sluit?En dan eigenlijk de meest interessante kant, de kant met de aansluitingen. “Smart IC”, dus het maakt niet uit wat je waar in plugt.


Het 5 poort model is eigenlijk hetzelfde verhaal. Ietsje minder breed, maar verder hetzelfde. Enkel de kant met de USB aansluitingen is anders vanwege de labels per poort. iPad staat voor 2.1A, Tablet voor 1.3A, en Phone voor 1.0A.
Over Redactie

Redactie
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op