Productpagina @ Antec


Kort geleden publiceerde ik een review van de Antec P380, een high-end E-ATX toren met aluminium en een prijskaartje van dik 150 euro. Vandaag is een compleet andere Antec aan de beurt: De Antec P50. De P50 is een Micro-ATX kubus met een prijskaartje van iets meer dan 50 euro welke in een gesloten en ‘windowed’ versie komt. Deze betaalbare kubus biedt echter wel een interessante indeling die we de laatste jaren populairder hebben zien worden: het dual-chamber design. We gaan kijken wat Antec ons te bieden heeft in dit veel lagere segment.

(Toevoeging: Tussen het schrijven en publiceren is de prijs van de P50 wat gaan schommelen. De review is geschreven met 50-55 euro in het achterhoofd. Ik heb Antec gevraagd of dit een tijdelijke beweging is vanwege beperktere stock of een aanpassing ivm de koers van de dollar)

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments