Review: Belkin WeMo
Productpagina @ WeMo


De vraag naar een slimmer huishouden is sterk toegenomen de laatste jaren. Als gevolg daarvan, en het feit dat er nog altijd geen grote winnaars is gebleken op het gebied van domotica, proberen tal van bedrijven hun ‘piece of the pie’ te pakken. Belkin, voornamelijk bekend om hun netwerkapparatuur, doet dat met hun WeMo ecosysteem. Onder de WeMo vlag worden momenteel al tal van producten verkocht en er zijn even zo veel aankondigingen van nieuwe producten te vinden.

Vandaag gaan we de eerste stappen zetten in de wereld van WeMo om te kijken wat Belkin ons te bieden heeft. We gaan kijken naar de ‘slimme’ LED lampen, de switch, en de camera. Andere producten in de WeMo range heb ik simpelweg (nog) niet, dus hoewel ik de mogelijkheden van het WeMo ecosysteem aan ga halen kan ik daar uiteraard niet te diep op in gaan. Wellicht voer voor een vervolg in de toekomst. We gaan beginnen met de fysieke producten te bekijken, daarna gaan we kijken naar de installatie en het daadwerkelijke gebruik.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.