Review: CM Storm Sentinel III & Xornet II
Productpagina CM Storm Sentinel III
Productpagina CM Storm Xornet II


Vandaag, 1 December 2015, is de officiële lancering van de nieuwe CM Storm Sentinel: De CM Storm Sentinel III. Ik mocht er vroegtijdig mee aan de slag gaan om een launch review mogelijk te maken, wat natuurlijk altijd leuk is. Om het nog leuker te maken neem ik vandaag ook de onlangs uitgebrachte CM Storm Xornet II mee: Dan zijn we in één klap weer helemaal bij met wat CM Storm voor ogen heeft voor onze dierbare rechterhand (sorry, niets voor lefties vandaag). Wellicht nog leuker is het feit dat de Sentinel en de Xornet de uitersten zijn van wat CM Storm in het assortiment heeft, het zijn namelijk het grootste en het kleinste model van die fabrikant.

De originele Sentinel kwam ruim vijf jaar geleden op de markt, twee jaar later werd die opgevolgd door de Sentinel Advance II, en nu drie jaar na die release is de derde variant aan de beurt. Op het eerste gezicht lijken de verschillen niet direct duidelijk, maar je kan gerust stellen dat het een heel nieuw beestje is geworden.

Ook de Xornet is een ‘update’, getuige de II naamgeving. De eerste Xornet stamt uit 2012 en wederom betreft de opvolger een model welke je op het eerste gezicht niet direct als ‘echt nieuw’ zou herkennen.

De Sentinel III zou een prijskaartje van rond de 60 euro moeten dragen, de Xornet II is inmiddels verkijgbaar vanaf ca 26 euro met een adviesprijs van 29,99.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.