De Xornet II komt in dezelfde nette verpakking. De nieuwe kleurstelling van CM Storm / Cooler Master valt in elk geval in de smaak. We zien een soepele rubberen kabel, en dit keer een ‘snagless’ aansluiting aan de muis zelf.
De Xornet II is een gevalletje apart. Kort, breed, aparte vormen. De Xornet mist wat van de luxe die de (twee keer duurdere) Sentinel heeft, maar de geheel mat zwarte uitvoering is gezien het prijspunt best netjes. De Xornet II is een stuk lichter wat bij het soort gebruik past, maar desondanks voelt de muis kwalitatief best prima aan. Afwerking lijkt ook prima in orde als je kijkt hoe de verschillende panelen op elkaar aansluiten. Beide zijkanten hebben een rubberen coating voor wat extra grip bij het optillen van de muis. Verder zien we twee duimknoppen, en twee knoppen onder het scrollwiel.Al met al een onopvallende muis ware het niet voor de aparte vorm. Gezien het prijspunt echter geen slecht woord over de fysieke uitvoering.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom 1234
Tom 1234
5 jaren geleden

Alweer een mooie review.
Mooie muisjes weer, en mooi compleet dan vind ik de prijzen netjes.
Ga zo door!