Review: Cooler Master Silencio 652


Een aantal maanden geleden had ik mijn systeem een leuke upgrade gegeven, echter zat dit allemaal nog in een redelijk oude Antec P180B. Eigenlijk niets over die case te klagen, ware het niet dat de front USB poorten het hadden begeven, en ik een reviewtje schrijven over iets nieuws wel leuk vind. Oftewel, voldoende excuus om met een nieuwe case aan de slag te gaan.

Slechts enkele dagen geleden een review gemaakt van de Silencio 352 waar ik erg over te spreken was, naast onze home-server in een Silencio 550 die je met je oor op de case al niet meer kan horen, lag het dus voor de hand om de Cooler Master Silencio 652 een kans te geven. Ik meen mij te herinneren dat ik in het verleden ruim boven de 100 euro uit had gegeven voor de Antec, echter anno 2013 vroeg ik mij toch af of het nu wel zo nodig is om meer dan 50-60 euro uit te geven, zelfs voor een game-pc. Oftewel één van de belangrijkste vragen is of de Silencio 652 met een prijs van ca 85-90 euro mij zal overtuigen dat deze meerprijs gerechtvaardigd is.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.